Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro střední odborná učiliště /
Hlavní autor: | Sedláčková, Hana |
---|---|
Další autoři: | Otoupal, Pavel |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Fortuna,
2004
|
Vydání: | 3. přepracované vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Studijní a informační centrum
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700021162 | 21162 | 641/642 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023 |
2x |
432700021286 | 21286 | 641/642 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023 |
1x |