Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro střední odborná učiliště /

Hlavní autor: Sedláčková, Hana
Další autoři: Otoupal, Pavel
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna, 2004
Vydání: 3. přepracované vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700021162 21162 641/642 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023
2x
432700021286 21286 641/642 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023
1x