Technologie přípravy pokrmů 4 : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy /
Hlavní autor: | Sedláčková, Hana |
---|---|
Další autoři: | Nodl, Ladislav, Řešátko, Jaroslav |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Fortuna,
2005
|
Vydání: | 1. vydání-dotisk |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Studijní a informační centrum
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700021165 | 21165 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023 |
2x |
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700005122 | 5122 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |