Technologie přípravy pokrmů 4 : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy /

Hlavní autor: Sedláčková, Hana
Další autoři: Nodl, Ladislav, Řešátko, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna, 2005
Vydání: 1. vydání-dotisk
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700021165 21165 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023
2x

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700005122 5122 641.5 (neuvedeno) Dostupné 1x