Technologie přípravy pokrmů 5 : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy /

Hlavní autor: Sedláčková, Hana
Další autoři: Nodl, Ladislav, Peterka, Jaroslav, Starnovská, Tamara
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna, 2003
Vydání: 1. vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700021166 21166 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023
2x
432700021290 21290 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 26. 9. 2021
2x