Technologie přípravy pokrmů 2. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a p /

Hlavní autor: Sedláčková, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna, 2002
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700021287 21287 641/642 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 26. 9. 2021
2x