Všechno o jídle : světová encyklopedie : 1500 druhů přísad a jak je používat /
Podrobná ilustrovaná příručka potravinářských surovin všech světových kuchyní, kde najdeme rady, jak nakupovat, uchovávat, připravovat a zpracovávat potraviny včetně podrobných postupů. Obsahuje také detailní popis všech produktů od běžně používaného ovoce a zeleniny až po exotické ryby a korýše....
Hlavní autor: | Igram, Christine |
---|---|
Další autoři: | Amchová, Alena, Svobodová, Štěpánka, Brdičková, Eva |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Fortuna Print,
2006
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Studijní a informační centrum
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700004574 | 4574 | 641.88 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |