Všechno o jídle : světová encyklopedie : 1500 druhů přísad a jak je používat /

Podrobná ilustrovaná příručka potravinářských surovin všech světových kuchyní, kde najdeme rady, jak nakupovat, uchovávat, připravovat a zpracovávat potraviny včetně podrobných postupů. Obsahuje také detailní popis všech produktů od běžně používaného ovoce a zeleniny až po exotické ryby a korýše....

Celý popis

Hlavní autor: Igram, Christine
Další autoři: Amchová, Alena, Svobodová, Štěpánka, Brdičková, Eva
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna Print, 2006
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700004574 4574 641.88 (neuvedeno) Dostupné 3x