Snadná jídla v barvě, chuti a konzistenci /
Autor: Krajč, Jan
Vydáno: (2008)
Co a jak s masem /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Černý, Ladislav, 1944- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Velké Bílovice :
TeMi CZ,
2007
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Snadná jídla v barvě, chuti a konzistenci /
Autor: Krajč, Jan
Vydáno: (2008) -
Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /
Autor: Beranová, Magdalena, 1930-
Vydáno: (2011) -
Nože v kuchyni. jak krájet, filetovat a vykošťovat jako profesionál! /
Autor: Wareing, Marcus, 1970-
Vydáno: (2014) -
Jak vám chutná,Excelence? /
Autor: Nodl, Ladislav
Vydáno: (2001) -
Receptury teplých pokrmů /
Autor: Runštuk, Jaroslav
Vydáno: (2004)