Receptury teplých pokrmů /
Nově vydaný soubor, již na 600 stranách, představuje tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní, který je doplněn o další moderní receptury, včetně receptury na přípravu Tatarského bifteku.
Hlavní autor: | Runštuk, Jaroslav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Hradec Králové :
R plus,
2004
|
Vydání: | 4. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700005099 | 5099 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 19. 4. 2013 |
2x |
432700005344 | 5344 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 6. 5. 2018 |
2x |