Receptury teplých pokrmů /

Nově vydaný soubor, již na 600 stranách, představuje tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní, který je doplněn o další moderní receptury, včetně receptury na přípravu Tatarského bifteku.

Hlavní autor: Runštuk, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Hradec Králové : R plus, 2004
Vydání: 4. vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700005099 5099 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 19. 4. 2013
2x
432700005344 5344 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 6. 5. 2018
2x