Receptury studených pokrmů /

Nově vydaný soubor, již na 832 stranách, je nově doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích.

Hlavní autor: Runštuk, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Hradec Králové : R plus, 2008
Vydání: 3. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700005414 5414 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 26. 9. 2021
2x