Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček /

Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyn ě řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům

Hlavní autor: Vaněk, Roman
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700006695 6695 641.5 (neuvedeno) Dostupné 1x