Cukrářská technologie /

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, dopln ěna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i prá ci s novými plodinami

Hlavní autor: Půlpánová, Alena
Médium: Kniha
Vydáno: Hradec Králové : R plus, 2013
Vydání: 3. vyd. (2. vyd. v nakl. Radek Runštuk - R plus
Témata:
Konspekt: 663
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700006777 6777 66/67 (neuvedeno) Dostupné
432700006778 6778 66/67 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 8. 12. 2021
1x
432700006799 6799 66/67 (neuvedeno) Dostupné
432700006855 6855 66/67 (neuvedeno) Dostupné