Receptury pro cukrářskou výrobu. Výrobky z kynutého těsta a restaurační moučníky /
Hlavní autor: | Stejskalová, Jaroslava |
---|---|
Další autoři: | Kadlec, František, Nováková, Ivana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Idea Servis,
1997
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Studijní a informační centrum
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700007160 | 7160 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné |