Vůně francouzské kuchyně /

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem j eho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské k uchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka t aké obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinují cí příběhy o původu jednotlivých r...

Celý popis

Hlavní autor: Roux, Michel, 1941-
Další autoři: Linder, Lisa
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, k. s. - Ikar, 2015
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Učebnice - sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700007228 7228 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023
1x