Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění , základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzskýc h specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospody ňkám a vznikla v 50. letech. Kniha učí, jak snadno připravit skvěl é jídlo, které výborně chutná, krá...
Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
---|---|
Další autoři: | Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Bertholle, Louisette |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
JOTA,
2014
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Studijní a informační centrum
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700007410 | 7410 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023 |
1x |