Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění , základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzskýc h specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospody ňkám a vznikla v 50. letech. Kniha učí, jak snadno připravit skvěl é jídlo, které výborně chutná, krá...
Main Author: | Child, Julia, 1912-2004 |
---|---|
Other Authors: | Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Bertholle, Louisette |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
JOTA,
2014
|
Edition: | Vydání první |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Studijní a informační centrum
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status |
---|---|---|---|---|
432700007410 | 7410 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
Due: 12. 12. 2023 |