Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění , základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzskýc h specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospody ňkám a vznikla v 50. letech. Kniha učí, jak snadno připravit skvěl é jídlo, které výborně chutná, krá...

Full description

Main Author: Child, Julia, 1912-2004
Other Authors: Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Bertholle, Louisette
Format: Book
Language: Česky
Published: JOTA, 2014
Edition: Vydání první
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status
432700007410 7410 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
Due: 12. 12. 2023