Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění , základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzskýc h specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospody ňkám a vznikla v 50. letech. Kniha učí, jak snadno připravit skvěl é jídlo, které výborně chutná, krá...

Celý popis

Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Bertholle, Louisette
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: JOTA, 2014
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02393nam a2200325 a 4500
001 7580
005 20210414165546.0
008 160929s2014----xr ---------u-------cze-d
020 |a 9788074624414  |q váz.) :  |c 443.00 Kč 
040 |e AACR2  |9 1 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 641.5 
100 1 |a Child, Julia,  |d 1912-2004  |7 js20091006002  |4 aut  |9 9251 
245 1 0 |a Umění francouzské kuchyně :  |b světoznámá bible kulinářského umění , základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /  |c Julia C hildová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; z anglického ori ginálu Mastering the art of French cooking přeložil Jan Sládek 
250 |a Vydání první 
260 |b JOTA,  |c 2014 
300 |a 895 stran ;  |c 24 cm 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a 524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzskýc h specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospody ňkám a vznikla v 50. letech. Kniha učí, jak snadno připravit skvěl é jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Zákl ad tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaře ní. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vej ce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studen á kuchyně, dezerty a koláče 
650 0 4 |a vaření  |3 ph126998 
653 |a francouzská jídla  |a francouzská kuchyně  |a kuchařské recepty  |a slaná jídla  |a polévky  |a předkrmy  |a omáčky  |a masitá jídla  |a rybí jídla  |a zelen inová jídla  |a vaječná jídla  |a studená kuchyně  |a saláty  |a aspiky  |a pašti ky  |a teriny  |a sladká jídla  |a dezerty  |a koláče  |a palačinky  |a kuchařské kn ihy  |a kuchařky  |a recepty  |a vaření 
655 4 |a kuchařské recepty  |9 7575 
660 |a e-fr--- 
700 1 |a Beck, Simone,  |d 1904-1991  |7 mzk2013745206  |4 aut  |9 9252 
700 1 |a Sládek, Jan  |7 xx0042123  |4 trl  |9 9253 
700 1 |a Bertholle, Louisette  |7 mzk2013745205  |4 aut  |9 9254 
765 1 8 |t Mastering the art of French cooking  |9 Česky 
942 |c KN 
999 |d 7580 
993 |0 0  |1 432700007410  |4 0  |6 641_500000000000000  |7 0  |9 10006  |a 443.00  |b 0  |c 7410  |d 2016-09-29  |e 1  |f KNI  |g 641.5  |h 443.00  |i BRA  |j 0  |l KNI  |n 0  |q 2023-12-12  |r 2021-04-14  |s 2016-11-04  |t 5  |w 2021-04-14  |y KN