Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění , základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzskýc h specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospody ňkám a vznikla v 50. letech. Kniha učí, jak snadno připravit skvěl é jídlo, které výborně chutná, krá...
Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
---|---|
Další autoři: | Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Bertholle, Louisette |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
JOTA,
2014
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02393nam a2200325 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 7580 | ||
005 | 20210414165546.0 | ||
008 | 160929s2014----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |a 9788074624414 |q váz.) : |c 443.00 Kč | ||
040 | |e AACR2 |9 1 | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
080 | |a 641.5 | ||
100 | 1 | |a Child, Julia, |d 1912-2004 |7 js20091006002 |4 aut |9 9251 | |
245 | 1 | 0 | |a Umění francouzské kuchyně : |b světoznámá bible kulinářského umění , základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / |c Julia C hildová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; z anglického ori ginálu Mastering the art of French cooking přeložil Jan Sládek |
250 | |a Vydání první | ||
260 | |b JOTA, |c 2014 | ||
300 | |a 895 stran ; |c 24 cm | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a 524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzskýc h specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospody ňkám a vznikla v 50. letech. Kniha učí, jak snadno připravit skvěl é jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Zákl ad tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaře ní. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vej ce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studen á kuchyně, dezerty a koláče | |
650 | 0 | 4 | |a vaření |3 ph126998 |
653 | |a francouzská jídla |a francouzská kuchyně |a kuchařské recepty |a slaná jídla |a polévky |a předkrmy |a omáčky |a masitá jídla |a rybí jídla |a zelen inová jídla |a vaječná jídla |a studená kuchyně |a saláty |a aspiky |a pašti ky |a teriny |a sladká jídla |a dezerty |a koláče |a palačinky |a kuchařské kn ihy |a kuchařky |a recepty |a vaření | ||
655 | 4 | |a kuchařské recepty |9 7575 | |
660 | |a e-fr--- | ||
700 | 1 | |a Beck, Simone, |d 1904-1991 |7 mzk2013745206 |4 aut |9 9252 | |
700 | 1 | |a Sládek, Jan |7 xx0042123 |4 trl |9 9253 | |
700 | 1 | |a Bertholle, Louisette |7 mzk2013745205 |4 aut |9 9254 | |
765 | 1 | 8 | |t Mastering the art of French cooking |9 Česky |
942 | |c KN | ||
999 | |d 7580 | ||
993 | |0 0 |1 432700007410 |4 0 |6 641_500000000000000 |7 0 |9 10006 |a 443.00 |b 0 |c 7410 |d 2016-09-29 |e 1 |f KNI |g 641.5 |h 443.00 |i BRA |j 0 |l KNI |n 0 |q 2023-12-12 |r 2021-04-14 |s 2016-11-04 |t 5 |w 2021-04-14 |y KN |