French pâtisserie, baking, and catering /
Hlavní autor: | Béhérec, Franck |
---|---|
Další autoři: | Diament, M. |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Old English |
Vydáno: |
E.E.C. :
Orphie,
2016
|
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Studijní a informační centrum
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700007458 | 7458 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 16. 5. 2021 |
3x |