Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý, Ub ytovací služby /
Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie před evším kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastrono mii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření n abídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringov é nabídce, nápojové gastronomii, n...
Hlavní autor: | Hán, Jan, 1973- |
---|---|
Korporativní autor: | Vysoká škola hotelová v Praze |
Další autoři: | Studnička, Petr, 1983-, Belešová, Stanislava, Beránek, Martina, 1964-, Mrkos, Dan, 1949-, Sochůrková, Martina |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Wolters Kluwer,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 640.4 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Studijní a informační centrum
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
432700007503 | 7503 | 641/642 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023 |
1x |