Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý, Ub ytovací služby /

Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie před evším kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastrono mii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření n abídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringov é nabídce, nápojové gastronomii, n...

Celý popis

Hlavní autor: Hán, Jan, 1973-
Korporativní autor: Vysoká škola hotelová v Praze
Další autoři: Studnička, Petr, 1983-, Belešová, Stanislava, Beránek, Martina, 1964-, Mrkos, Dan, 1949-, Sochůrková, Martina
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Praha : Wolters Kluwer, 2016
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 640.4
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Studijní a informační centrum

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
432700007503 7503 641/642 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 12. 12. 2023
1x